Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στη Μύρινα.
Παρά το κρύο και τον ισχυρό άνεμο , μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών» στον Ρωμαίικο Γιαλό, τιμώντας τη μνήμη των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού, από εκπροσώπους των αρχών, φορείς και συλλόγους.
Η κορύφωση των εορτασμών ήρθε με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Οι μαθητές, με υπερηφάνεια , τίμησαν την ιστορική ημέρα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ξεχωριστή στιγμή της παρέλασης αποτέλεσε η συμμετοχή του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, το οποίο συγκίνησε βαθιά το κοινό και απέσπασε το πιο ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα της ημέρας, αποδεικνύοντας πως το μήνυμα της εθνικής ενότητας και της ισότητας παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας, αφήνοντας σε όλους την αίσθηση της συλλογικής μνήμης και της τιμής προς την ιστορία της χώρας.



φωτο LR
Ειδήσεις Σήμερα:
- Vaping Trends 2026: Νέες Τάσεις στον Κόσμο του Ατμίσματος
- Π.Ε. Λήμνου: Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία από τον αφθώδη πυρετό
- Επιστολή στήριξης και συνεργασίας προς τη νέα διοίκηση του Παλλημνιακού Ταμείου και τη νέα Πρόεδρό του, Φωτεινή Μελάτου, απέστειλε ο Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




