ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος : Ρεκόρ ζέστης κατέγραψε μετεωρολογικός σταθμός 38C στις 15:22μ.μ.

post-img

Την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού φαίνεται πως βιώνει σήμερα η Λήμνος. Ο νέ ος μετεωρολογικό σταθμό της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου κατέγραψε ρεκόρ θερμοκρασίας  38βαθμών κελσίου στις 15:22 το μεσημέρι .

Την προβλέψη είχε δώσει πριν απο 2 ώρες ο Παναγιώτης Δελινικόλας προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε.Λήμνου με σχετική ανάρτηση:

Φαίνεται από τα μέχρι αυτή την ώρα δεδομένα ότι πάμε για την πιο ζεστή σε απόλυτη θερμοκρασία μέρα του Ιουλίου προς το παρόν. Το προηγούμενο μέγιστο ήταν στις 10 Ιουλίου στις 16:15 στους 37,2οC, ενώ αυτή τη στιγμή 13:00 η θερμοκρασία είναι ήδη στους 36οC

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.