ΛΗΜΝΟΣ

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου: Επίσκεψη Καλλία, Χατζυκυριαζή, Κουρσουμπά στην Λήμνο.

post-img

Τη Λήμνο επισκέφθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε  ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Δ. Καλλίας, ο Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα τα Τεχνικά Έργα, Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος ,   και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  με αρμοδιότητες την μεταναστευτική κρίση και τον συντονισμό Δημήτρης Κουρσουμπάς

Οι  Δ. Καλλίας και Χ. Χατζυκυριαζής  πραγματοποίησαν συναντήσεις  με διοικητικούς υπαλλήλους της Π.Ε. Λήμνου για θέματα των αρμοδιοτήτων τους ενώ συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών θεμάτων της ΠΕ Λήμνου  κ. Βλάττα-Λαμπρινό καθώς και  τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αδαμίδη.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου παραβρέθηκαν  στις εκδηλώσεις «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης.» 

Τέλος συναντήσεις για θέματα των αρμοδιοτήτων του είχε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Κουρσουμπάς ο οποίος και συνάντησε κατά σειρά την Δήμαρχο Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα , την Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννα Διαματάρη, τον Αστυνομικό Διοικητή του Α.Τ. Μύρινας κ .Κρομυδέλλη και τον Λιμενάρχη Μύρινας κ. Καλτσούνη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!