ΛΗΜΝΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Grand Patelli το “Φεστιβάλ Γαστρονομικού και Οινικού Πολιτισμού με προϊόντα Λήμνου”(video+φωτογραφίες).

post-img

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το”Φεστιβάλ Γαστρονομικού και Οινικού Πολιτισμού με προϊόντα Λήμνου” που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 17-18 Νοεμβρίου στην Λήμνο.

Την Δεύτερη ημέρα Σάββατο 18 Νοεμβρίου το Φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο  Grand Patelli στην Μύρινα .  Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και γευσιγνωσία τοπικών κρασιών με τη συνοδεία πιάτων βασισμένων σε προϊόντα της Λήμνου. Η αίθουσα του ξενοδοχείου με την επιμέλεια των “ανθρώπων” του  υποδέχθηκε σε  τρεις ενότητες (13:00, 16:00, 19:00) όσους τυχερούς είχαν δηλώσει συμμετοχή ηλεκτρονικά στην ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνθηκε στους ενδιαφερόμενους.

Το @lemnos_wine_trails και η Ελευθερία Κωνσταντάρα ανέλαβε να παρουσιάσει στους προσκεκλημένους μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο την ιστορία του κρασιού στην Λήμνο και εντυπωσίασε με τις γνώσεις της αλλά και τις πρακτικές υποδείξεις τους για το πώς αξιολογούμε ένα κρασί.

Τα πιάτα που ετοίμασε ο διακεκριμένος Σεφ του Ξενοδοχείου Χρόνης Πούλιος και η  ομάδα του με τοπικό χαρακτήρα και ντόπια προϊόντα ήταν εξαιρετικά, με τους τοπικούς παραγωγούς που συμμετείχαν να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι .

Στον χώρο λειτουργούσε και έκθεση με τα προϊόντα των συμμετεχόντων παραγωγών.

Την όλη διοργάνωση του Φεστιβάλ είχε αναλάβει ο Ιάκωβος Γρύλλης .

Την εκδήλωση  συνόδευσε με τις μουσικές του επιλογές ο Κώστας Τράικος.

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!