Μετά την αποκάλυψη του LimnosReport.gr (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο), σχετικά με το ενδεχόμενο της πιθανότητας ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatian Airlines, κινηθήκαν επιτέλους οι μηχανισμοί, έτσι σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου  γίνεται γνωστό ότι μετά από συζητήσεις  με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, εξασφαλίστηκε για την καλοκαιρινή περίοδο η εξυπηρέτηση πτήσεων charter της Croatia Airlines για το διάστημα από 6 Ιουνίου 2020 έως 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Η εξέλιξη αυτή είναι θετική για την τουριστική κίνηση του νησιού μας και συνεχίζει να κρατάει ανοικτή την τουριστική αγορά της Σλοβενίας.

Για την ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας, ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας- Λαμπρινός ευχαριστεί:

  1. Τον Αερολιμενάρχη κ. Χασάπη Πέτρο, καθώς και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου  «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»,
  2. Τον Διοικητή της 130 ΣΜ Σμήναρχο κ. Τούρβαλη Ευάγγελο,
  3. Την Προϊσταμένη του Τελωνείου Μύρινας κα. Κανταρά Άννα, καθώς και το προσωπικό του Τελωνείου,
  4. Τον Διοικητή του Α.Τ. Μύρινας Αστυνόμο κ. Κρομμυδέλλη Σωκράτη,

οι οποίοι αφιερώνουν προσωπικό τους χρόνο, για το καλό αυτών των παραμελημένων από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, νησιών μας.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here