Μετα το χθεσινό μας  αποκαλυπτικό αρθρο,  σχετικά με το ενδεχόμενο της πιθανότητας ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatian Airlines,  ο Δήμαρχος Λήμνου απέστειλε επιστολή προς την ΥΠΑ.

Ακολουθει το σχετικό Δελτιο τύπου:

“Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, επιστολή προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με την οποία ζητά την παρέμβασή του προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatian Airlines  προς τη Λήμνο κατά τους θερινούς μήνες, εξαιτίας αδυναμίας εξυπηρέτησής τους.

Ο Δήμαρχος προέβη στην ενέργεια αυτή μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου από διαδικτυακό μέσο, σύμφωνα με το οποίο ο Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου, σε απάντησή του προς εταιρεία, δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης των εν λόγω πτήσεων, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στην επιστολή του, η οποία κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει πως είναι αδιανόητο να ακυρώνονται πτήσεις charter λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησής τους. Υπογραμμίζει τη σημασία της εκτέλεσής τους σε μία περίοδο κατά την οποία η Λήμνος επιχειρεί να αναπτυχθεί τουριστικά και να ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών προορισμών και ζητά την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αποτροπή των άμεσων και έμμεσων συνεπειών της μη εκτέλεσης των πτήσεων.”

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here