Στη σύλληψη ενός 22χρονου προέβησαν, σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μύρινας, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
«H επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα Λήμνου για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο λιμένα της Μύρινα, ο 22 χρόνος αποβιβάστηκε από το Εχπρες Πήγασος ο οποίος ταξίδευε από Λαύριο και βρέθηκε να κατέχει ναρκωτικές ουσίες κάνναβης
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.
Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


