ΛΗΜΝΟΣ

Συνάντηση βενζινοπωλών Λήμνου με τον Έπαρχο: Τα αιτήματα και η συνέχιση της απεργίας

post-img

Οι βενζινοπώλες της Λήμνου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Επαρχείο, προκειμένου να συναντηθούν με τον έπαρχο Απόστολο Κουτσογιάννη και να του εκθέσουν τα βασικά τους αιτήματα, καθώς και τους λόγους που τους οδηγούν στη συνέχιση της απεργιακής τους κινητοποίησης έως και την Τετάρτη 24 Μαρτίου . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονου προβληματισμού για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ οι επαγγελματίες τόνισαν την ανάγκη για άμεσες λύσεις. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.