ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: 17χρονος βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του μετά από ξυλοδαρμό για μάτια μιας κοπέλας

post-img

Τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων στις Σέρρες για μία οικογένεια καθώς το 17χρονο παιδί τους βρέθηκε νεκρό μετά από ξυλοδαρμό.

Η οικογένειά του αναζητούσε το παιδί σε κάθε άκρη των Σερρών από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ σήμερα το πρωί είχε δηλωθεί και η εξαφάνισή του. Εν τέλει ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός από την αδελφή του, στο υπόγειο του σπιτιού του. Στη σορό του βρέθηκαν σημάδια ξυλοδαρμού.

Αστυνομικοί
Αστυνομικοί στο σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος

Όλα έγιναν όταν ο 17χρονος μαζί με έναν φίλο του συναντήθηκαν τυχαία με τον 16χρονο ύποπτο. Ο ανήλικος φέρεται πως τον χτύπησε με αγκωνιά στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.