Το αγωνιώδες θρίλερ του σκηνοθέτη της “Έκτης Αίσθησης”, “Παγίδα”, προβάλλεται στο “Μαρούλα” σήμερα Παρασκευήυ 1 Νοεμβρίου, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.
Υπόθεση: Ένας πατέρας και η έφηβη κόρη του πηγαίνουν σε μία ποπ συναυλία, όπου συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός νοσηρού ιστού.
Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan
Με τους: Josh Hartnett, Hayley Mills, Saleka Shyamalan, Ariel Donoghue, Marnie McPhail, Vanessa Smythe
Διάρκεια: 105´

Ειδήσεις Σήμερα:
- Συνάντηση της Δημάρχου Λήμνου με τον Δήμαρχο Κυθήρων και Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ :Αποζημιώσεις τώρα σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Η κρίση στην ύπαιθρο μέσα από 7 σκληρά παραδείγματα
- Επιμορφωτική κινητικότητα Erasmus+ εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Μύρινας στην Aruba
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




