ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σάμος: Πονοκέφαλος για τις αρχές η αύξηση του αριθμού μεταναστών στην Κλειστή ελεγχόμενη δομή

post-img

Συνεχίζεται η καθημερινή απόβαση των μεταναστών στην Σάμο με τους διαμένοντες στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή να ξεπερνούν τις 3200.

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη επτά αλλοδαπών, καθώς και του αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου τη Δευτέρα ενώ σήμερα άλλοι 31 συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές και παραδόθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να μεταφερθούν στην ΚΕΔΝ Σάμου.

Πρόβλημα αναμένεται να δημιουργήσει στην εύρυθμη λειτουργία της κλειστής ελεγχόμενης δομής η απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Γενικής Γραμματείας Υποδοχής (Σ.Ε.ΣΥ.Γ.Γ.Υ.) του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου να κηρύξει 2ήμερη απεργία σε όλες τις Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές και Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, καθώς και στις κεντρικές Διευθύνσεις της επικράτειας την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023..

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!