ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλη : Γιατί ξανά με τον Κώστα Μουτζούρη.

post-img

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Π.Β.Α  Αναστασίας Αντωνέλη σχετικά με την υποψηφιότητά της με το συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης στο Β.Α.” με τον Κώστα Μουτζούρη.

Η δήλωση:

ΔΕΚΑ ΚΑΛΟΙ λόγοι πραγματικοί- ιδεολογικοί, ΕΝΑΣ απόλυτα προσωπικός και ένας “ΚΑΚΟΣ” ΛΟΓΟΣ, για τους οποίους θα είμαι υποψήφια ξανά με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη: 

ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ: 1) Υλοποιήθηκαν απ το 2019 μέχρι σήμερα έργα, αναθέσεις και πληρωμές προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ. 2) από τη 12η θέση απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων του 2019 έχουμε ανέβει στην πέμπτη το 2023. 3)Παραλάβαμε το 2019 έναν τακτικό προϋπολογισμός 52 εκατομμυρίων ευρώ και με διεκδίκηση περιορισμό της σπατάλης και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα τον φτάσαμε στα 77 εκατομμύρια ευρώ το 2023. 4) Επενδύσαμε 4.500.000 ευρώ στον πολιτισμό αθλητισμό και τουρισμό. 5) Είμαστε στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην αναλογία διάθεσης κονδυλίων /κατοίκων στην οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 45.000.000 ευρώ στην περίοδο του covid. ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ: 1) Απέδειξε ότι είναι Αυτοδιοικητικός και Ανεξάρτητος. 2) Απέδειξε ότι είναι Μαχητικός και Αποτελεσματικός. 3)Απέδειξε ότι είναι Δημοκρατικός και Συνεργατικός. 4) Απέδειξε ότι αν και έφτασε στον βαθμό του Πρύτανη παρέμεινε Λαϊκός, Ταπεινός και Ανθρώπινος. 

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ που λέει όμως χίλια πράγματα για την ποιότητα του Ανθρώπου Μουτζούρη: για να του “προσφέρουν” την πλειοψηφία που δεν είχε-λόγω απλής αναλογικής-, ζητούσαν την “κεφαλήν μου επί πίνακι “….Και εκείνος με δημόσια δήλωση του είπε: “καλύτερα να φύγω εγώ παρά η Αντωνέλλη”!!!! 

ΕΝΑΣ “ΚΑΚΟΣ” Λόγος: όταν τον απείλησε τηλεφωνικά ο κύριος Γεραπετρίτης ότι αν δεν εγκαταλείψει το πεδίο τότε που τα ΜΑΤ ήρθαν να μας “συμμορφώσουν”….”ο Μητσοτάκης θα σε…μπίπ!”, έκανε την γνωστή κίνηση! -(μέχρι σήμερα ουδέποτε ανέφερε την συνομιλία αυτή, έστω για να δικαιολογηθεί όταν όλοι τον κατηγορούσαν για απρέπεια!! Την φανερώνω εγώ σήμερα λοιπόν!)

 Έεεεεε Μτζούρ είμαι υπερήφανη που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί Σου!! Πάμε Γερά, Πάμε Δυνατά, ο κόσμος ΞΕΡΕΙ!!

H αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης 

Οικονομικών και Πολιτισμού 

Αναστασία Αντωνέλλη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.