Στην Μυτιλήνη βρίσκεται η εκπρόσωπος τύπου και υποψήφια Βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
Την κ. Τσαπανίδου υποδέχτηκαν ο επικεφαλής υποψήφιος του ψηφοδελτίου στο Νομό Λέσβου, Γιάννης Μπουρνούς και αντιπροσωπεία της ΝΕ Λέσβου του κόμματος, με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Συντονίστρια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αναστασία Δαούση.
Σήμερα το απόγευμα η Πόπη Τσαπανίδου θα περιοδεύσει στα χωριά της Γέρας και θα μιλήσει στις 8.30 μμ στον Σκόπελο.
Αύριο, Πέμπτη, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Μυτιλήνης, την αγορά και τα κεντρικά καφέ της πόλης, ενώ θα έχει και συνάντηση με δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.
Το απόγευμα της Πέμπτης θα περιοδεύσει στα χωριά του Πλωμαρίου και στις 8.00 μμ θα μιλήσει στο Αθανασιάδειο στο Πλωμάρι.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ώρες αγωνίας στα Πετράλωνα μετά την ολική κατάρρευση πολυκατοικίας – Ζητούν απ’όλους ησυχία, 5 προσαγωγές
- Έκθεση Τέχνης και Ευαισθητοποίησης «Αδέσποτα Λήμνου» 24–26 Ιουλίου 2026 Αποθήκη Μύρινας Λήμνου
- Κολυδάς: Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα του Ιουνίου, χωρίς ακραίες θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




