Μια 35χρονη γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας βρήκε το θάνατο, σε αγροτική περιοχή των Μιστεγνών, στην προσπάθειά της μαζί με τον άντρα της να κάψουν κλαδιά σε ένα χωράφι.
Όπως τόνισε στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Γρηγόρης Πέτρου που βρίσκεται επί τόπου, ο άντρας της είπε ότι η γυναίκα ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη φωτιά και να καεί.
Οι συνθήκες θανάτου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά για την άτυχη γυναίκα. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Στην περιοχή βρίσκεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λέσβος: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, Ευστράτιος Δήσσος.
- Π.Ε. Λήμνου : Ξεκινάει η έκδοση και ανανέωση των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2026
- Τέξας: Δίδυμες μαζί με μια φίλη τους δολοφόνησαν μητέρα 5 παιδιών – Γελούσαν κατά τη σύλληψή τους
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



