Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το κίνημα Strong me και 30 δήμοι της Χώρας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) – ενώνουν όλη την χώρα ενάντια στην έμφυλη βία.
«Είναι μια μέρα τιμής και μνήμης των αγώνων της γυναίκας για ισότητα και ισονομία», δήλωσε η δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου και πρόεδρος της επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ Μαρία Κακαλή στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Η ίδια πρόσθεσε πως σε 30 χρόνια από τώρα και αν δεν κάνουμε πισωγυρίσματα θα μπορούμε να μιλάμε για ισότητα των δύο φύλων…!
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λήξη του προγράμματος “Dancing the Heritage of Europe” , την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.
- Έκρηξη στην Πλάκα: Μάχη στα συντρίμμια για τον εντοπισμό πέντε αγνοουμένων μετά την ισχυρή έκρηξη – Βρέθηκε η τσάντα μίας τουρίστριας
- Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




