ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ευχαριστήριο του Ηρακλή Ατσικής για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο

post-img

Ευχαριστήρια – ευχετήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Ατσικής στο Δήμαρχο Λήμνου, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μαζί με τις ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, τόσο στον ίδιο τον κ. Μαρινάκη, όσο και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσίες του Δήμου, για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια αποπεράτωση του έργου της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου της Ατσικής, που αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας μας.

Στη συνέχεια της επιστολής επισημαίνεται ότι η υλοποίηση από το Δήμο μας παρόμοιων έργων αθλητισμού σε όλο το νησί, αποδεικνύει την ευαισθησία της δημοτικής αρχής στα ζητήματα αυτά και την έμπρακτη στήριξη της στις προσπάθειες για παροχή ευκαιριών άθλησης στους νέους της Λήμνου, σε δύσκολους για τις συλλογικές πρωτοβουλίες καιρούς.

 

Ατσική, 10 Ιανουαρίου 2021

 

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής

Ο Πρόεδρος

 

 

Γεώργιος Σκαφίδας

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!