Κινητοποιήση του λιμενικού με σκάφος αλλά και εναέρια υποστήριξη με ελικόπτερο πριν από λίγη ώρα στην παραλία Πλατύ για την περισυλλογή από την θάλασσα σκάφων τύπου SUP με επιβαίνοντες .
Σύμφωνα με πληροφορίες τρια σκάφη τύπου SUP λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή παρασύρθηκαν προς το πέλαγος με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού και με την συνδρομή σκάφος του λιμενικού αλλά και εναέρια υποστήριξη με ελικόπτερο να στηθεί επιχείρηση διάσωσης η οποία στέφθηκε από επιτυχία.
Περισυνελέγησαν σύμφωνα με πληροφορίες έννεα άτομα (παιδιά)τα οποία και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του ΕΚΑΒ που τους περίμενε στην παραλία .
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μύρινα: Χάθηκε χθες στην παιδική χαρά Αγ. Παντελεήμονα, φωτογραφικός φακός – Έκκληση για την επιστροφή του
- Τραμπ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001
- Καταδίωξη στη Σάμο: Συνελήφθη 24χρονος διακινητής – 19 μετανάστες εντοπίστηκαν στη στεριά
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




