Η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές για δυο νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Μύρινα και στο Λιβαδοχώρι:
Αγαπητοί πελάτες
Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις
– 16/11/2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥH από ώρα 08:00 π.μ. έως 13:00 ΜΥΡΙΝΑ περιοχή «Αμυγδαλιές»
– 17/11/2018 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 08:00 π.μ. έως 12:00, ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ περιοχή βιοτεχνίας κ. Κελάρη
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Δείτε περισσότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.