Γεύματα Αγάπης για τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάσαν οι σπουδαστές της ΣΑΕΚ Λήμνου με την ευγενική χορηγία των υλικών από την Επιχειρήση ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΒΕΕ του κ. Μιχάλη Χρυσάφη
Στην σελίδα της στο FB έγραψε η ΣΑΕΚ ,
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη κοινωνική Δράση προσφοράς, αγάπης και εθελοντισμού της ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ

Μία ιδέα και πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής κ. Ιουλίας Λυγδά που έγινε θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία 

Σήμερα Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, τελευταία μέρα μαθημάτων πριν το Πάσχα, στη ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ μαγειρεύουμε για καλό σκοπό!
Μαγειρεύουμε με αγάπη για τους συνανθρώπους μας!!! 


Οι εθελοντές-σπουδαστές του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΕΦ Δ εξαμήνου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου, μαζί με τον ακούραστο πάντα εκπαιδευτή τους σεφ κ Ηλία Κελεμένη, παρουσία της Διευθύντριας της ΣΑΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά, από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην κουζίνα του Γηροκομείου Λήμνου και μαγειρεύουν νηστίσιμα και μη νηστίσιμα φαγητά, τα οποία σήμερα το μεσημέρι θα διανεμηθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού σε ευάλωτους ανθρώπους και οικογένειες στο νησί μας.

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.