ΛΗΜΝΟΣ

Στις 12 Μαρτίου το πρώτο δρομολόγιο του «Θαλασσίτη» στο Βόρειο Αιγαίο

post-img

Μετά από πολύμηνη κυοφορία, ξεκινούν τα δρομολόγια του πλοίου «Θαλασσίτης» προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης 12 Μαρτίου και διαδοχικά θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Χίου στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 13 Μαρτίου, της Μυτιλήνης στις 10.30 το πρωί, της Λήμνου στις 9.00 το βράδυ και της Θεσσαλονίκης στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 14 του μήνα.

Στη συνέχεια, το πλοίο θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό τη Λήμνο, όπου θα φτάσει στις 9.00 το πρωί του Σαββάτου 15 του μήνα, στη Μυτιλήνη στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στη Χίο στις 01.00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και στον Πειραιά στις 2.00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 17 του μήνα.

Το πλοίο θα εκτελεί το παραπάνω κυκλικό δρομολόγιο μέχρι τις 13 Απριλίου 2025, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας Αειναύτης Ν.Ε.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.