Τα Air Τractors το νέο όπλο της Πυροσβεστικής στην εναέρια πυρόσβεση
αεροσκάφη με μεγάλη διάρκεια παραμονής στον αέρα και μεταφοράς 3 τόνων νερού, ήταν αυτά που κατασβήσανε την φωτιά στο Θάνος σήμερα το απόγευμα.
Πραγματοποίησαν 3 ρίψεις νερού και ήταν αρκετό για να σβήσει η φωτιά που πρόλαβε και έκαψε αρκετή έκταση από χαμηλή βλάστηση και ξεράχόρτα όπως βλέπετε κι στις φώτο.
Απογειωθήκαν από την βάση του Βόλου μα και ο σχεδιασμός του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος περιλαμβάνει τη διασπορά των αεροσκαφών αυτών σε όλη τη χώρα, ώστε να καλύπτουν όλες τις περιφερειακές ενότητες. Έτσι 6 Air Tractors εδρεύουν στο Τατόι, 3 στη Ρόδο, 3 στο Βόλο, 2 στην Ανδραβίδα και 2 στην Αλεξανδρούπολη.
Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Π.Υ. Μύρινας Λήμνου.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Συνάντηση της Δημάρχου Λήμνου με τον Δήμαρχο Κυθήρων και Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ :Αποζημιώσεις τώρα σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Η κρίση στην ύπαιθρο μέσα από 7 σκληρά παραδείγματα
- Επιμορφωτική κινητικότητα Erasmus+ εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Μύρινας στην Aruba
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



