ΛΗΜΝΟΣ

Με βραβεύσεις εκόψε την πίτα του ο Ν.Ο.Λήμνου και έβαλε υψηλότερους στόχους!(φωτο)

post-img

Την πίτα του έκοψε ο Ν.Ο. Λήμνου παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,  αθλητών,  γονέων και φίλων του Ομίλου. Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης πλαισίωσαν οι βραβεύσεις των αθλητών αλλά και οι ανακοινώσεις για τα αγωνιστικά πεπραγμένα του συλλόγου και τα μελλοντικά σχεδία τους.

Εκτός από τις συμμετοχές και τα μετάλλια σε πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα  ο Ν.Ο. Λήμνου συμμετέχει και σ ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής επισκέψεων αθλητών και προπονητών με άλλες χώρες.

Τέλος ο Ν.Ο. Λήμνου διεκδικεί με αξιώσεις την διεξαγωγή για πρώτη φορά πανελλήνιου πρωταθλήματος στο νησί σε οποιοδήποτε άθλημα, με την φιλοξενία της παράκτιας κωπηλασίας

 Ο  πρόεδρος Γιάννης Λυτσάκης και οι  Χρήστος Πυρομάγλου, Στέφανος Μπωλομυτης και Βάϊος Καλλιγερής  ητάν οι οικοδοσπότες της εκδήλωσης

 

Παρόντες  η δήμαρχος κ. Ελεωνόρα Γεωργα με τον συζυγό της, η αντιδήμαρχος κ. Λυγδα και ο κ. Βασίλης Κρέτσης εκπροσωπώντας  της Περιφέρειας ΒΑ.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!