ΛΗΜΝΟΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ

Στη Λήμνο το Πρόγραμμα Ψυχικής ενδυνάμωσης παιδιών και εφήβων! Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή 

post-img
Το πρόγραμμα για την ψυχική ενδυνάμωση παιδιών και εφήβων υλοποιείται από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου με τη δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη και στοχεύει στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας.

Με αυτό τον στόχο θα πραγματοποιηθούν δωρεάν στη Λήμνο (με την ευγενική φιλοξενία του Γυμνασίου Μύρινας) από μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου οι ακόλουθες δράσεις για τις οποίες είναι απαραίτητη η ατομική ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής & προεγγραφή ΕΔΩ:

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 03/12 /2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

  • Κύκλος Εργαστηρίων (Workshops) για παιδιά & εφήβους διαφορετικών θεματικών

limno workshop

 

  • Πλήρη Εξατομικευμένα προγράμματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού , Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας & Προσωπική Ανάπτυξη για 10 μαθητές.

epagg limnos

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (10 ΜΑΘΗΤΕΣ) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. To πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει τη χορήγηση 3 τεστ, εισαγωγικών ερωτηματολογίων και συμβουλευτική σταδιοδρομίας που θα δίδει τη δυνατότητα στον έφηβο να αναπτύξει μηχανισμούς αυτογνωσίας σχετικά με την προσωπικότητα, τις ικανότητες τα ενδιαφέροντα και τις αξίες του. Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων με το μαθητή, θα υλοποιείται ραντεβού παράδοσης της έκθεσης των αποτελεσμάτων, καθώς και διεξοδική ενημέρωση του ίδιου και των γονέων του.

  • Βιωματικό εργαστήρι για γονείς

viomatiko limno goneisΟι συμμετέχοντες γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενδυναμωθούν στο ρόλο τους, να αναστοχαστούν τους στόχους που έχουν θέσει ως γονείς, και να αναζητήσουν νέες δυνατότητες και προοπτικές ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στο ρόλο τους.

  • Ομάδες γονέων – παιδιών / DEBATΕ

limno debateΥλοποίηση ομάδων γονέων και παιδιών με τη καθοδήγηση των συντονιστών – επαγγελματιών ψυχικής υγείας που θα λάβουν μέρος σε μια συζήτηση (Debate)  με σκοπό τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών.

  • Ατομικές Συναντήσεις Γονέων με ειδικούς

atomikes synantiseis limno

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν να συμμετέχετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 3/12 /2023 ΕΔΩ

*Μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω του ενός

**Η εγγραφή στα εργαστήρια είναι μεμονωμένη και ατομική, δεν προϋποθέτει συμμετοχή στις άλλες δράσεις.

***Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των ηλεκτρονικών εγγραφών & δηλώσεων συμμετοχής.

****Η ώρα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ομάδες που θα δημιουργηθούν.

Περισσότερες Πληροφορίες: Καθημερινές από τις 14:00-21:00 στο τηλ. 2271-0- 20 000, Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, Τμήμα Παιδιών & Εφήβων – Εσωτ. 1 (Κα Μπινίκου Ελευθερία). Μάθετε Περισσότερα για το έργο: ΕΔΩ

Geometric abstract art, marbling, colorful, trend, modern, perfect for design in the living room, bedroom, kitchen, office or any environment.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!