ΛΗΜΝΟΣ

Κακά μαντάτα φέρνουν οι δημοσκοπήσεις για Στεφανή στο Μαξίμου.Η Ν.Δ. στέλνει βουλευτές στα νησιά για υποστήριξη.

post-img

Κακά μαντάτα φέρνουν για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη  Στεφανή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στο Μαξίμου. Η υποψηφιότητα δείχνει να καταποντίζεται σε Χίο και Μυτιλήνη ενώ  από την άλλη  η παράσταση νίκης του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη είναι σε ανοδική πορεία με τον τελευταίο στο  ερώτημα, «ποιος θα είναι νικητής στον β γύρο, αν υπάρξει» να συγκεντρώνει ποσοστά που αγγίζουν το 70%

Άρον- άρον λοιπόν εκτός από τον επικοινωνιακό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας  που  βομβαρδίζει τις τελευταίες μέρες τα τοπικά  ΜΜΕ αλλά και τα social  μέσα  και έξω από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το κόμμα  σε μία απέλπιδα προσπάθεια επιστρατεύει και τα στελέχη του  τα οποία και στέλνει το ένα πίσω από τα άλλο στα νησιά για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Στεφανή.

Αύριο(26/9) στέλνει στην Λήμνο 3 βουλευτές του κόμματος , οι δύο εκ των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με τα νησιά  μια και οι έδρες του είναι στην Ηπειρωτική Ελλάδα!. Πιο συγκεκριμένα στην Λήμνο θα αφιχθούν  ο βουλευτής Δωδεκανήσου  κ. Βασίλειος Υψηλάντης  ο  κ. Ανδρέα Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν. Ηλείας και ο κ. Κωνσταντίνος Βλάσης Βουλευτής Ν. Αρκαδίας  για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα Στεφανή όπως χαρακτηριστικά λέει και η ανακοίνωση.

Πάντως επειδή πολλοί  προβληματίζεστε σας ενημερώνουμε ότι οι βουλευτές έρχονται με δικά τους έξοδα …όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε παρόμοιες   περιπτώσεις ……!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι στην Λήμνο τις ημέρες Τρίτη 26-09-2023 και Τετάρτη 27-09-2023 θα βρίσκονται στην Λήμνο κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κ. Κωνσταντίνο Βλάση (Βουλευτής Ν. Αρκαδίας), κ. Βασίλειο Υψηλάντη (Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου) και κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο (Βουλευτής Ν. Ηλίας), επίσκεψη που αφορά στην υποψηφιότητα του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Προς τούτο σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδης, την Τρίτη 26-09-2023 και ώρα 13:00 μ.μ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!