ΛΗΜΝΟΣ

Ο Γιώργος Κωνσταντέλλης δώρισε εξοπλισμό γυμναστηρίου στην 88ΣΔΙ.(φωτο)

post-img

Στις 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε  στο στρατόπεδο ««ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΤΣΙΜΟΥΡΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ»  τελετή εγκαινίων του Γυμναστηρίου της 88 ΣΔΙ, παρουσία του Δκτή του Σχηματισμού, Ταξχου Κωνσταντίνου Τακόπουλου, καθώς και του Λημνιού επιχειρηματία και δωρητή κ. Γεώργιου Κωνσταντέλλη ο οποίος δεν είναι πρώτη φορά που προχωρά σε δωρεά για κοινωφελή σκοπό.

Το γυμναστήριο όπως βλέπετε και στις φώτο είναι πλήρως εξοπλισμένο και σίγουρα θα συμβάλει τα μέγιστα στην διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των στελεχών του Ε.Σ.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.