Ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει τους καλλιεργητές των περιοχών της κτηματικής περιφέρειας Θάνους και Πλατέως, των οποίων οι καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21 Αυγούστου, να προσέλθουν στο Δημαρχείο Λήμνου τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Αυγούστου προκειμένου να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί.
Η συγκέντρωση των στοιχείων είναι απαραίτητη για την ενημέρωση του ΕΛΓΑ και την υποβολή σχετικού αιτήματος για την καταγραφή των ζημιών και την καταβολή αποζημιώσεων για καλλιέργειες που επλήγησαν.
Ο Δήμος Λήμνου βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υποστήριξη των παραγωγών και την προώθηση των αιτημάτων τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Δήμος Λήμνου
22 Αυγούστου 2026
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




