ΛΗΜΝΟΣ

Ευχαριστήριο: Κυρίες και κύριοι του ΕΣΥ σας βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε στην επιστημονική σας κατάρτιση

post-img

Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς στο υγειονομικό προσωπικό (γιατρούς και νοσηλευτές) των Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου για τον άριστο χειρισμό του περιστατικού της κόρης μου (πτώση από ποδήλατο), την Παρασκευή 5/8/2022. Ένα ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ιδιαίτερα στον χειρουργό κ. Οικονόμου Χρήστο, ο οποίος με την ολιστική προσέγγιση του περιστατικού (διενέργεια κλινικών, αιματολογικών, ακτινολογικών εξετάσεων, προληπτική παραμονή στο Νοσοκομείο επί 24ωρου) δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για την υγεία του παιδιού. Τέλος, ένα ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες του Παιδιατρικού τμήματος για τα αβίαστα χαμόγελα, τη μεγάλη αγκαλιά και την ανιδιοτελή αγάπη που έδειξαν στην κόρη μου, απαλύνοντας τον πόνο της.

Κυρίες και κύριοι του ΕΣΥ (και κυρίως των ακριτικών νησιών) σας βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε στην επιστημονική σας κατάρτιση, στην υπομονή, την επιμονή, τη δύναμη και την ανθρωπιά σας απέναντι σε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας υπό κατάρρευση (υποστελέχωση Νοσοκομείων, έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού και βασικών ειδών πρώτης ανάγκης) και σας ευχαριστούμε που θα είστε πάντα εκεί, όταν σας χρειαζόμαστε.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αγγελική Σταυρίδου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!