ΛΗΜΝΟΣ

Στο Μούδρο η μοναδική αναπαράσταση του Θείου Δράματος.

post-img

Μια ξεχωριστή  «τελετή» διαδραματίζεται στον Μούδρο   την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου .

Η αναπαράσταση  του Θείου Δράματος κατά την διάρκεια της Περιφοράς του Επιταφίου στο Μούδρο αποτελεί παράδοση και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες για να το παρακολουθήσουν .

 

Φέτος για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες ήταν από όλες τις ηλικίες(γονείς με τα παιδιά τους,ενήλικες κ.α) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απεικονίζοντας μοναδικά τα Πάθη του Κυρίου μας ξεκινώντας από την Ανάσταση του Λάζαρου έως και την Ανάσταση του Κυρίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου ‘Παύλος Κουντουριώτης’ που έχει και την οργάνωση της μοναδικής αυτής προσπάθειας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.