Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) προσλαμβάνει νέο προσωπικού υπαλλήλων για 91 διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλα τα νησιά της Ελλάδας.

Οι ειδικότητες των θέσεων απευθύνονται σε μηχανοτεχνικούς, ηλεκτροτεχνίτες σταθμών, μηχανικούς συντήρησης, υπάλληλους γραφείου μεταξύ άλλων.

Οι προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αφορούν σε 91 άτομα, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών, που εδρεύει στην Αθήνα του Ν. Αττικής και συγκεκριμένα στα νησιά Λέσβος, Λήμνος, Σάμος, Ικαρία, Αγαθονήσι, Χίος, Μύκονος, Δονούσα, Σκύρος, Κύθνος και πολλών ακόμη.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίρας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση Τίτλων, Πιστοποητικών και Βεβαιώσεων».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες των θέσεων καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση σχετικά με την κάλυψη των θέσεων, η οποία θα περιλαμβάνει κωδικό έντυπο και θα υποβάλλεται ξεχωριστά στην ακόλουθη διεύθυνση των εκάστοτε ηλεκτρονικών ταχυδρομίων.

Το εμπρόθετο των αιτήσεων  κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικούς μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη επιστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Τόσο το ηλεκτρονικό μήνυμα όσο και ο φάκελος αποστολής μετά την αποσφράγιση του, επισυνάπτοντα στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι υποβάλλουν ένσταση θα πρέπει να αναγράφουν σε αυτή τα πλήρη στοιχεία της ανακοίνωσης δηλαδή την Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών, για την Ανακοίνωση ΣΟΧ/2/2022.

Η υπηρεσία οφείλει να αποστείλει εντός τριών εργάσιμων ημερών φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών  των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης στην αρμόδια Τριμελή Επιτροπή Ελέγχου.

-Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για την Λέσβο, Λήμνο, Σάμο, Ικαρία, Αγαθονήσι, Χίο, Σκύρο.

-Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για την Μήλο, Σέριφο, Κύθνο, Αμοργό, Δονούσα, Θήρα, Μύκονο, Άνδρο.

-Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για την Κάλυμνο, Αρκοί, Πάτμο, Κάρπαθο, Σύμη, Μεγίστη, Κω, Αστυπάλαια, Αντικύθηρα, Γαύδο, Οθόνες και Ερεικούσα.

πηγη protothema.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ