ΛΗΜΝΟΣ

Επιδημιολογικός χάρτης για κορονοϊό στο πράσινο η Λήμνος

post-img

Μικρή αύξηση του ιικού φορτίου παρατηρείται στην Κω, με συνέπεια η εν λόγω περιφερειακή ενότητα να ανέβει στο «πορτοκαλί» επίπεδο ετοιμότητας, στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού.

Στον αντίποδα, παρατηρείται σημαντική υποχώρηση του ιικού φορτίου σε 24 περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Έτσι, 16 περιφερειακές ενότητες κατεβαίνουν στο «κίτρινο» επίπεδο ετοιμότητας, από το «πορτοκαλί». Πρόκειται για τις εξής περιφερειακές ενότητες:

Βορείου Τομέα Αθηνών
Βοιωτίας
Θεσσαλονίκης
Ιωαννίνων
Γρεβενών
Αχαΐας
Ρεθύμνου
Εύβοιας
Αιτωλοακαρνανίας
Τήνου
Λέσβου
Κιλκίς
Ηρακλείου
Σύρου
Άνδρου
Καλύμνου

Επίσης, άλλες 8 περιφερειακές ενότητες κατεβαίνουν από το «κίτρινο» στο «πράσινο» επίπεδο ετοιμότητας. Αυτές είναι οι εξής περιφερειακές ενότητες:

Πρέβεζας
Σάμου
Λευκάδας
Κεφαλληνίας
Ευρυτανίας
Θάσου
Λήμνου
Μήλου

 

 

 

πηγη seleo.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!