ΛΗΜΝΟΣ

ΕΛΓΑ: Δήλωση ζημιών από τη χιονόπτωση της 17ης Ιανουαρίου για Μύρινα, Κάσπακας, Κορνός, Θάνος και Πλατύ

post-img

Γνωρίζουμε στους παραγωγούς της Δημοτικής Ενότητας Μύρινας (Μύρινα, Κάσπακας, Κορνός, Θάνος και Πλατύ), ότι μέχρι και 5 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή, μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί σε αγροκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, θερμοκήπια και δένδρα καθώς και σε καλλιέργειες θερμοκηπίου και υπαίθριες, από τη χιονόπτωση της 17ης Ιανουαρίου 2021.



Οι δηλώσεις θα γίνονται στα γραφεία των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. στη Μύρινα.

 

     

  Απαραίτητα στοιχεία :  1. Αστυνομική Ταυτότητα

  1. Α.Φ.Μ.
  2. Τραπεζικός Λογαριασμός
  3. Αντίγραφο δήλωσης Ο.Σ.Δ.Ε. έτους 2020

 

                                                                                                                                                                 

                                    ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΛ.Γ.Α.

                                  ΔΗΜΟΤ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ                                                         

 



 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.