7 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ, για την μεγάλη προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού, για ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ  στην υγεία (6κ/2020) και θα διαρκέσουν έως την 22/09/2020 (και 23/09/2020 έως 08/10/2020 για τους ΥΕ).

Σύμφωνα με την εν λόγω προκήρυξη, οι συνολικές μόνιμες θέσεις για το νοσοκομείο Λήμνου είναι 10 (9 γενικές και 1 ειδική) και πρόκειται για μια από τις πολυπληθέστερες για το νησί, ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης σε μια μόνο προκήρυξη.
Οι 10 θέσεις, όπως αναγράφονται παρακάτω,  καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, πλην όμως ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων.

Έχοντας την εμπειρία της 2κ/2019, όπου λόγω των μαζικών λαθών στις αιτήσεις από τους συμμετέχοντες, ο ΑΣΕΠ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει αποτελέσματα, συνιστούμε μεγάλη προσοχή στους συμμετέχοντες κατά την υποβολή της αίτησης και την συγκέντρωση των δικαιολογητικών τους.

Για το λόγο αυτό, ο Διαμάντης Πέτρος, κοινωνικός λειτουργός με μεταπτυχιακές σπουδές στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και μεγάλη εμπειρία σε αυτοδιοικητικά θέματα, αναλαμβάνει την ορθή υποβολή της αίτησης σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Πέτρος Διαμάντης: 697 405 7513

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here