Η ειδική ομάδα δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού σώματος διενεργεί καθημερινούς τακτικούς ελέγχους σε επιβάτες που διακινούνται με πλοίο από και προς το λιμάνι της Μύρινας στην Λήμνου!

Χθες βράδυ 10/8 άνδρες του σώματος κατά την άφιξη του πλοίο Aqua Blue από Λαύριο, πλησίασαν διακριτικά και ζήτησαν από νεαρό ζευγάρι  λίγο πριν επιβιβαστούν σε ταξί,  να τους ακολουθήσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα επιβατών, ώστε να ακολουθήσει σωματικός έλεγχος, το ίδιο ακριβώς έγινε στην συνέχεια σε άλλα 4 άτομα.

 Το limnosreport βρισκόταν στο λιμάνι, είδε τους νεαρούς να συμμορφώνονται αμέσως στο πρώτο κάλεσμα του στελέχους του Λιμενικού σώματος και απλά ζήτησαν αν μπορούν να τους επιδείξει για δεύτερη φορά το σήμα ακολούθησαν στο σημείο ελέγχου.

Ο χθεσινός έλεγχος τελικά έφερε  2 συλλήψεις…

Μια ημεδαπή 26χρονη που συνελήφθη με δισκία mdma – ecstasy και έναν 28χρονο ημεδαπό που συνελήφθη με ποσότητα xanax άνευ ιατρικής συνταγής και άλλων ναρκωτικών δισκίων

«H επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα Λήμνου για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας».

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here