ΛΗΜΝΟΣ

N.A.O.Λ. το νέο  Ναυταθλητικό Σωματείο της Λήμνου ξεκίνησε τις εγγραφές!

post-img

Ο Ναυτικός Αθλητικός Ομίλος Λήμνου (Ν.Α.Ο.Λ), το νέο  Ναυταθλητικό Σωματείο της Λήμνου, φιλοξενεί στις νέες του εγκαταστάσεις στα “Ρηχά νερά”  παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ιστιοπλοΐα, την κωπηλασία, το κανοε-καγιακ, την τοξοβολία την κολύμβηση το windsurf, το beach volley,  την θάλασσα και πάνω από όλα το περιβάλλον!

Έμπειροι προπονητές με γνώσεις και παιδαγωγική κατάρτιση θα μυήσουν τα παιδία στα μυστικά των θαλασσίων αθλημάτων.

Βασικός πυρήνας του προγράμματος είναι το υγρό στοιχείο!

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ομίλου στα “Ρηχά νερά”  τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, να δοκιμάσουν διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, κωπηλασία, κανόε-καγιάκ, με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού.

Στην κωπηλασία, όπως και στο κανόε – καγιάκ, με ειδικά εκπαιδευτικά σκάφη, θα πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες μέσα στη θάλασσα, με απόλυτη ασφάλεια!

Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν χρειάζεται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία ιστιοπλοΐας ή κωπηλασίας ή κολύμβησης και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου. Όλος ο βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, παρέχεται από τον Όμιλο.

 

 

Βασικός σκοπός της λειτουργίας του νέου μας ομίλου Ν.Α.Ο.Λ είναι η ανάπτυξη των ναυτικών αθλημάτων από το επίπεδο των ακαδημιών, μέχρι και την λειτουργιά αγωνιστικών τμημάτων.

 Έχοντας την τύχη να ζούμε περιτριγυρισμένοι από θάλασσα, ευελπιστούμε στην διάδοση των ναυταθλητικών αξιών τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό του νερού.

 Στον Ν.Α.Ο.Λήμνου λειτουργούν τμήματα Κανόε- Καγιάκ, SUP, Ιστιοπλοΐας, καθώς και ακαδημίες από άλλα αθλήματα. Επίσης σχεδιάζουμε την οργάνωση της πρώτης ομάδας Εθελοντών Ναυαγοσωστών στο νησί μας.

Θα σας δούμε στη θάλασσα!

Πληροφορίες στο τηλ. 6983359724 Χατζόπουλος Ιωάννης

 

 

Ο Ναυτικός Αθλητικός Ομίλος Λήμνου ( Ν.Α.Ο.Λ)   είναι αναγνωρισμένο ναυταθλητικό σωματείο με την υπ’ αριθμ 11/2019 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λήμνου και καταχωρημένο στο βιβλίο Αναγνωρισθέντων Σωματείων με αριθμό μητρώου 1423.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!