ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: H πρώτη Αρχιερατική λειτουργία του 2020 (φωτο)

post-img

H πρώτη αρχιερατική θεια λειτουργιά και δοξολογία για την έλευση του νέου έτους τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγιας Τριάδος Μυρίνας χοροστατώντας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιερόθεου. 

Σύνταξη- φωτο:  Διογένης Τσιπουρίδης

Παρέστησαν, από τις πολιτικές αρχές. ο ‘Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας Άγγελος. ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης Δημήτριος, Η πρόεδρος της κοινότητας Μύρινας κ. Μοσχάκη Βούλα, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων – σωματείων.

Από τις στρατιωτικές αρχές, ο Διοικητής της 88 στρατιωτικής διοίκησης Ταξίαρχος Βακλατζής Γεώργιος , οι διοικητές , ναυτικού αεροπορίας, αστυνομίας, πυροσβεστικής, λιμενικού και αντιπροσωπείες αξιωματικών – υπαξιωματικών.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε ”Το νέο έτος να είναι για όλους , αίσιο, ευλογημένο και ευτυχές”, τονίζοντας ”Να δούμε τη νέα χρονιά ως πολύτιμη νέα ευκαιρία για καλλιέργεια και αύξηση της ποιότητας της κατά Χριστόν ζωής μας”.

 

Διαβάστε ακόμα: To πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!