Η Β΄ΓΕΛ Μύρινας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση στην ΛΑΦ Μύρινας με ομιλήτριες την παιδίατρο κ. Ελένη Φαρμάκη και την σχολική ψυχολόγο- παιδοψυχολόγο κ. Μαρία Μαμαλίκου με θέμα “Εφηβεία – Προκλήσεις και προοπτικές”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης Δημήτρης, ο Διοικητής της 130ΣΜ κ. Ευάγγελος Τουρβαλής, εκπρόσωπος του διοικητή της 88ΣΔΙ ο Συνταγματαρχης,Επιτελαρχης κ. Χρήστος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος ΟΕΠΑ κ. Νίκος Μαρινάκης και ο Πρόεδρος ΟΚΠΑ κ. Παναγιώτης Μουστάκας, καθηγητές και η διευθύντρια του ΓΕΛ Μυρινας κ. Τζαννή Βασιλική

Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος, πραγματοποίησε χαιρετισμό.

Oι γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να αναπτύξουν γόνιμο διάλογο σχετικά με το σημαντικό θέμα της Εφηβείας ως εξελικτικό σταθμό στην ηλικία του παιδιού καθώς και τις προκλήσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν στο συγκεκριμένο ηλικιακό στάδιο. Τέλος τον λόγο πήρε και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, όπου έδωσε συμβουλές στους μαθητές και στους γονείς.

Τα εδέσματα της εκδήλωσης ήταν προσφορά καταστημάτων του νησιού, αλλά και των μαμάδων των μαθητών της Β΄ΓΕΛ Μύρινας

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here