ΛΗΜΝΟΣ

Αποστολή Φαρμάκων του Κοινωνικού Φαρμακείου του ΕΕΣ Λήμνου στη Στέγη Γερόντων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

post-img

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, που λειτουργεί το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δια των Εθελοντριών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, εκτός των υπηρεσιών που παρέχει σε συμπολίτες μας, κατοίκους του Νησιού της Λήμνου, που έχουν ανάγκη, συγκέντρωσε και απέστειλε σημαντική ποσότητα φαρμάκων, από τα αποθέματα που διαθέτει, στη Στέγη Γερόντων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ανάλογες ποσότητες φαρμάκων κατά καιρούς, έχουν αποσταλεί στους «Γιατρούς του Κόσμου» και τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στεγάζεται σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, στελεχώνεται από Εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 10.00 έως 12.00 και σε συνεργασία με την Ιατρική Υπηρεσία εξυπηρετεί και τις κλινικές του Νοσοκομείου, όταν χρειάζονται φάρμακα που διαθέτει.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.