Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο συμμετέχει με δικό της περίπτερο η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις 04-06/11/2019. Σκοπός της συμμετοχής είναι  η  προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των νήσων του Βορείου Αιγαίου.  Την περιφέρεια εκπροσωπούν  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης  τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας καθώς και στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μουτζούρης στις 04/11/2019  συνομίλησε με τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ  Άντζελα Γκερέκου επισημαίνοντας  πως  η μεταναστευτική κρίση τα τελευταία χρόνια  έχει δημιουργήσει τεράστιο  πρόβλημα στην τουριστική ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. Επιπλέον ο περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό all about shipping και στον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Φαράκλα καθώς και στο Greek voice channel το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο της Βρετανίας.

Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε νέους, αποτελεσματικότερους τρόπους προωθήσεως του τουρισμού μας.. Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία νέου οργανωμένου σχεδίου για την επιτυχημένη προβολή και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.»

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κος Μουτζούρης ανεφέρε τις πρώτες εντυπώσεις του από την έκθεση:

Οι πρώτες εντυπώσεις μου απο την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2019 (W. T. M.) ,Λονδινο : Τα «φτωχά τραπεζάκια» και η θεση στην τεράστια αίθουσα , που διέθεσε ο Ε. Ο. Τ. στους Έλληνες εκθέτες και στην Περιφέρεια μας , δεν επιτρέπουν την προβολή μας. Ολη την Δευτέρα, που ήμουν παρών, μονο 4 ή 5 μας επισκέφθηκαν!! Οι επιχειρηματιες μας τουρισμού , που ήλθαν δαπαναις τους, κάνουν ολη την δουλειά με τις επαφές τους και κινούμενοι συνεχώς (και έχουμε κάποια καλά νέα). Ο Ε. Ο. Τ κράτησε τον μεγαλύτερο και πιο εμφανή χώρο. «Δλεια» ε γινιτι ετς!! (Τριτη 05.11.2019).

 

Οι πρώτες εντυπώσεις μου απο την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2019 (W. T. M.) ,Λονδινο : Τα «φτωχά τραπεζάκια» και η θεση…

Gepostet von Κώστας Μουτζούρης am Dienstag, 5. November 2019

 

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here