Σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 20:30, στον Αρχαιολογικό χώρο της Προϊστορικής Μύρινας με αφορμή την αναδρομική έκθεση του Ράλλη Κοψίδη στη Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης Κοντιά, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Συνομιλώντας με το έργο του Ράλλη Κοψίδη»
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Ράλλη Κοψίδη και θα μιλήσουν η Άσπα Αρώνη Κότσαλη αρχαιολόγος- εκπαιδευτικός, ο Σπύρος Μοσχονάς επιμελητής της έκθεσης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρώην δήμαρχος Μύρινας, Δέσποινα Βογδάνου-Κωνστάντιου και την εκδήλωση θα συντονίσει η πρόεδρος του συλλόγου Κοντιατινών Ευαγγελία Ρούλια

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




