Το LimnosReport όπως σας είχε ανακοινώσει, Πέμπτη και Παρασκευή θα αναρτήσει τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που αυτή την Κυριακή ζητούν την ψήφο σας.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις ερωτήσεις που απασχολούν τους περισσοτέρους Δημότες του νησιού μας ,πολλές από αυτές  είναι και δίκες σας ερωτήσεις .

Το σίγουρο είναι ότι τους βάλαμε να προβληματιστούν να αγχωθούν και να απαντήσουν με ειλικρίνεια, γιατί η κάμερα δείχνει τις περισσότερες φορές την αλήθεια!

Αξίζει τον κόπο να τις παρακολουθήσετε, θα βγάλετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και μάλλον θα οδηγηθείτε με περισσότερο σιγουριά στην σωστή επιλογή.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας παιδικών σταθμών (Δείτε εδώ την ερώτηση)

Η ερώτηση του δημότη δείχνει ότι κάποιος τον παραπληροφόρησε θέλοντας ίσως να τον ξεφορτωθεί.Υποδομές υπάρχουν κι αν δεν επαρκούν ,θα νοικιάσουμε χώρο όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις ο δήμος.Το πρόβλημα είναι ότι οι προσλήψεις ελέγχονται από τον ΑΣΕΠ και εκεί το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ,είναι σκληρή δουλειά και πίεση.

 

Ποιο είναι το πρόγραμμα για το περιβάλλον τι θα κάνετε με τις 
χωματερές, τοξικά απόβλητα που υπάρχουν στην Νέα Κούταλη, 
νεκροταφείο αυτοκινήτων. 
Καθώς επίσης και με την θαλάσσια ρύπανση, κόλπος του Μούδρου, 
όπου δεν δουλεύουν οι βιολογικοί καθαρισμοί.   

Το περιβάλλον μας είναι το στολίδι μας ,είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.Σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων,θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην ανακύκλωση όσο και στην αξιοποίησή τους με σύγχρονες μεθόδους.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι αναφέρουν νέες θέσεις εργασίας. 
Που θα βρείτε χρήματα να τους πληρώσετε.
Θα σας καλούσα να ρωτήσετε το δήμαρχο για τις σχέσεις εργασίας ορισμένων συνεργατών του. Δεν τάζουμε τίποτα σε κανέναν αλλά η διαχείριση του προσωπικού θα γίνει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.Νέες θέσεις εργασίας μπορούν να προκύψουν στην αγορά μετά από δυναμική  προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας.
Παραπέμπω στο συνοπτικό μας πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί με σοβαρότητα και μέτρο,το κυριότερο όμως διαπνέεται από την ισχυρή βούλησή μας για δουλειά με στόχευση σε κάθε τομέα.

 
 

Ελεονώρα Γεώργα
Υποψήφια δήμαρχος Λήμνου
“Νίκη για τη Λήμνο

 
 
 

Πολιτική Καταχώρηση

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here