ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προς λύπη μου μίλησα και διάβασα όλα τα υποτιθέμενα θέματα προς υλοποίηση των υποψηφίων δημάρχων….. αλλά κανένας δεν αναφέρει πουθενά για τα ίσα δικαιώματα στην μόρφωση…

Γιατί στο μισό νησί δεν υπάρχει παιδικός σταθμός??? Τα παιδιά του μισού νησιού δεν είναι παιδιά?? γιατί δεν κοιτάνε το μέλλον των παιδιών??? Υπάρχει σχολείο με όλες τις προδιαγραφές στους Αγκαρυώνες…γιατί το έχουν για ξενώνα κι όχι για παιδικό σταθμό???

Πώς ένα νοικοκυριό όπου εργάζεται ο ένας γονιός να μπορέσει να ανταπεξέλθει όταν δεν μπορεί να στείλει το παιδί σχολείο και κατά συνέπεια να εργαστεί? Άκουσα πως θα διερευνηθεί το θέμα σε βάθος διετίας είναι δυνατόν???

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες θέλουμε ανάπτυξη χωρίς να βλέπουμε τις υποδομές…η βάση είναι η παιδιά και η γνώση…χωρίς βάση δεν υπάρχει στερέωμα.. επιτέλους κοιτάξτε τα παιδιά….

Ευχαριστώ πολύ…περιμένω με χαρά να ακούσω τις υπέροχες δικαιολογίες για έλλειψη υποδομών κλπ κλπ κλπ

 

Αναγνώστρια

*Σχόλιο LimnosReport: Αν και η αναγνώστρια δεν το αναφέρει, αυτή η ερώτηση θα είναι  στις συνεντεύξεις (Πολιτικές καταχωρήσεις) – των τεσσάρων από τους πέντε υποψηφίους 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here