
Από χθες στη Λήμνο συζητιέται ότι ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεράσιμος Γιαννιώτης αποχωρεί, το Limnosreport επικοινώνησε μαζί του και σήμερα Παρασκευή, τον επισκέφτηκε στο Νοσοκομείο ώστε να πει ο ίδιος εάν πρόκειται για φήμη ή είναι αλήθεια.
Ο κ. Γιαννιώτης σε ζεστό και φιλικό κλίμα, απάντησε στο καυτό ερώτημα ότι τελικά ναι ζήτησε να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο Λήμνου και ανάφερε τον λόγο.
Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, εκμυστηρεύτηκε πως ένοιωσε όταν ήρθε στο νησί, όπου το είχε ακούσει ως τόπο εξορίας, ήταν τελικά για τον ίδιο έτσι;
Πιο θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νοσοκομείου Λήμνου
Τι αναφέρει για τους γιατρούς που έρχονται και φεύγουν από το Νοσοκομείο, γιατί συμβαίνει αυτό;
Τι αναφέρει για τους εργαζόμενους
Τι προτάσεις θα δώσει στον υπουργού Υγείας και τι λείπει από το Νοσοκομείο
Αλλά και τι υποσχέθηκε….
Δείτε όσα είπε στην πραγματικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολουθεί:
*Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιαννιώτης είναι προσωρινός Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο Λήμνου για τρεις μήνες μετά την παραίτηση του κ. Μονοκρούσου και με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.
Ρεπορτάζ: Νατάσα Ταραράκη
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




