ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών Σ.Ε.Φ. ΣΤΙΒΟΥ που έγινε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου,συμμετείχαν αθλητές από το Στίβο Α.Ε.Λήμνου

Στους αγώνες τεράστια διάκριση κατέκτησε η Χρυσάνθη Μαρκοπούλου με δύο ατομικά ρεκόρ και την κατάκτηση της τρίτης θέσης με τα 13,77μ απέναντι σε αθλήτριες υψηλού επιπέδου!!! Επίσης σε αξιοπρεπή θέση έφτασε η Μαρία Τζαλίλη που συμμετείχε πρώτη φορά καθώς και ο βενιαμίν της παρέας Μιχάλης Κολώνας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΑΕΛ στο facebook: 

«Υπερηφάνεια και συγκίνηση μας χαρίζουν τα παιδιά μας!!!!!!!!
Τεράστια διάκριση της Χρυσάνθης Μαρκοπούλου με δύο ατομικά ρεκόρ και την κατάκτηση της τρίτης θέσης με τα 13,77μ απέναντι σε αθλήτριες υψηλού επιπέδου!!!

Η 12η θέση στον τελικό της σφαιροβολίας της Μαρίας Τζαλίλη που για πρώτη φορά συμμετείχε στο αγώνισμα σε μεγάλους αγώνες και το ατομικό ρεκόρ και 12η θέση του Μιχάλη Κολώνα αν και μικρότερος ηλικιακά, μας δώσανε τεράστια χαρά συγκίνηση,υπερηφάνεια και δύναμη να συνεχίσουμε!!!!!!

Πρέπει όμως να αναλογιστούμε όλοι σοβαρά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται τα παιδιά μας σε σχέση με τους άλλους αθλητές!!!!!!!

Ένα τεράστιο μπράβο μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίζεται τις προσπάθειες μας !!!!!»

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους για ακόμη μια φορά!

 

 
 
 
 
Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη
 
 
 
 
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
 
 
 
 


 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here