Εδώ και αρκετά χρόνια η τουριστική ναυαρχίδα της Λήμνου Ακτή Μύρινα ή αλλιώς Ελβετικά, δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ήταν προς πώληση ή όχι και έτσι γινόταν κάποιες ανεμικές προσπάθειες που δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόσο για την ιδιοκτησία, όσο και για τους κατοίκους της Λήμνου.

Μετά από έντονες πιέσεις και προσπάθειες μεμονωμένων πολιτών και δημοσιογράφων φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες πήραν την μεγάλη απόφαση να το πουλήσουν.

Βέβαια εντύπωση προκαλεί ότι επιλέχτηκε η πώληση μέσω ηλεκτρονικής εφημερίδας, και όχι όπως συχνά πυκνά στην Λήμνο ακουγόταν ότι ενδιαφέρονταν αγοραστές.

Τελικά η μέχρι τώρα προσφορές φαίνεται να μην ικανοποιούσαν  την ιδιοκτησία και ίσως να διάλεξε  αυτό τον τρόπο να απευθυνθεί στην ευρύτερη ελληνική αγορά. Μακάρι!

Η αγγελία έχει δημοσιευτεί από την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 και έχει ως τώρα 29 επισκέψεις…. (δείτε την ΕΔΩ)

 

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθραΔείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εεεε, καιρός ήταν. Αφού το εγκατέλειψαν οι τελευταίοι ένοικοι επιχειρηματιες-εκμεταλλευτές, μέλη της ομάδας των «αριστων» και αφού λύγισαν και τα σίδερα, όπως γράφει και μια οπαδός-ψηφοφόρος των «αριστων» για την κατάντια του συγκροτήματος, ότι λύγισαν τα σίδερα, έκλεισε και η Χαλυβουργική να το στέλναμε για λιώσιμο, έστω και με αυτό το τρόπο πώλησης «ασ´το να πάει ασ´το, ασ´το ποναει ασ´το….» θα συνεχιστεί η φθορά του μέχρι να καταρρεύσουν τα μπανγκαλοους σα το 2 τελευταία ακίνητα στην Αθήνα να μπορούμε να παίρνουμε και καμμια πέτρα για να φτιάχνουμε κανα μπεργιορα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here