Δείτε το χθεσινό (Τετάρτη 6-2-2019) δελτίο ειδήσεων της Λήμνου,  από το LimnosReport,  μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 της Τηλεόρασης Μυτιλήνης με τον Γιάννη Συνάνη.

Τα νέα της Λήμνου στο Tv Μυτιλήνη φιλοξενούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή

Ευχαριστούμε το HD DESPOINA για την επιμέλεια της ενδυμασίας της ανταποκρίτριας.

 

 

 
 
 
 
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
 
 
 
 


 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν όσα αναφέρονται στο δελτίο ειδήσεων του tv mitilini, αφού για μια ακόμη φορά προβλήματα δημιουργεί η αποδόμηση των υπηρεσιών στο νησί μας. Έτσι συνέπεια της συνεχιζόμενης υποβάθμισης των δημοσίων υπηρεσιών στη Λήμνο και συγκεκριμένα του τοπικού υποκ/τος του ΕΦΚΑ Λήμνου σε αποκεντρωμένο τμήμα, είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων του νησιού αλλά και συγκεκριμένων ευπαθών ομάδων, που θέλουν να πιστοποίησουν ποσοστό αναπηρίας λόγω συγκεκριμένων παθήσεων.
    Οι άνθρωποι αυτοί ταλαπωρούνται αφού το υποκαταστημα εφκα της Λήμνου και συγκεκριμένα η υπηρεσία ΚΕΠΑ Κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας, είναι μόνο κέντρο παραλαβής και διαβίβασης των φακέλων στην Μυτιλήνη. Οι ενδιαφερόμενοι αφού υποβάλλουν αίτηση προς την επιτροπή εξέτασης και πιστοποίησης είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν στην Μυτιλήνη με το όποιο κόστος συν κόστος διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, το οποίο διπλασιάζεται αν πρεπει να έχουν συνοδό και να μείνουν εκεί πιθανώς και για μια εβδομάδα, αν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες.
    Σε ένα τέτοιο νησί σαν την Λήμνο είναι επιβεβλημένη ανάγκη να δημιουργηθεί Κέντρο πιστοποίησης ώστε οι άνθρωποι αυτοί να μπορούν να εξυπηρετούνται στον τόπο τους. Είναι τριτοκοσμικό και ανάξιο της ιστορίας και της θέσης της Λήμνου να μη διαθέτει υπηρεσίες. Ας το δουν οι αρμόδιοι κι ας αναλάβουν οι δήμοι και η περιφέρεια να διεκδικήσουν για τη Λήμνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here