ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ήφαιστος δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, με τον Σπύρο Μούρτο, μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, να τονίζει πως η ομάδα του, κόντρα στο Λαύριο, θα πρέπει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά:

Επιστροφή στο… σπίτι και τις νίκες

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από μία κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σημάδια αντίδρασης. Είναι αλήθεια πώς μας πείραξε η εικόνα που παρουσιάσαμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Απέναντί μας θα βρούμε ένα δυνατό σύνολο όπως αυτό το οποίο διαθέτει το Λαύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή στα χέρια μας. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή τη φορά πρέπει να έχουμε διάρκεια και σοβαρότητα στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο και δεδομένο, οπότε σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες, επιστρέφουμε στο… σπίτι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στο «Νίκος Σαμαράς». Όπως έχετε ενημερωθεί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για έκτη φορά σε αναμέτρηση μας στη Λήμνο, κάτι το οποίο δείχνει πώς ομάδα και κόσμος είναι ένα.

Η στήριξη των φιλάθλων μας, μάς δίνει ώθηση για να παλεύουμε. Φυσικά δεν θέλουμε να τους απογοητεύσουμε και στόχος μας είναι να κλείσουμε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο της Betshop Basket League.

 

 

 

ΠΗΓΗ:superbasket.gr

 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here