Ενόψει της νέας παραγωγικής περιόδου για τα αμνοερίφια, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, υπενθυμίζει στους κτηνοτρόφους ότι οποιαδήποτε αγοραπωλησία ζώντων ζώων, πρέπει να συνοδεύεται από την έκδοση Υγειονομικού Πιστοποιητικού (Άδεια Διακίνησης) και ότι όλα τα ζώα πρέπει να φέρουν τον κατάλληλο τύπο ενωτίων ανεξάρτητα από το αν πωληθούν εντός ή εκτός Λήμνου.
Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Λήμνου ή στο τηλέφωνο 2254022302.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
- «30, 40 ή 60 λεπτά και τέλος»: Τι προβλέπεται για το διάβασμα στο Δημοτικό – Φρένο σε φωτοτυπίες και υπερβολικές εργασίες
- Σ.Ε.Π.Ε. Λήμνου: Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά με ελλείψεις εκπαιδευτικών στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Λήμνου
- Γιώργος Μαζωνάκης: Μουδιασμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατό του – Οι συγκινητικές αναρτήσεις
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




