Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου, με επίτιμους προσκεκλημένους τους ωφελουμένους του Κ.Η.Φ.Η. Καμινίων και τους γονείς των μαθητών, τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.
Αρχικά έγινε η τελετή παράδοσης της σημαίας στους μαθητές που αρίστευσαν και αποδόθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία, καθώς και για πρώτη φορά οι έπαινοι προσωπικής βελτίωσης. Οι μαθητές ερμήνευσαν με πολύ μεράκι τους ήρωες της ανεπανάληπτης κωμωδίας “Οι Γερμανοί ξανάρχονται” πλαισιωμένης από αφηγήσεις και video για το Β΄παγκόσμιο πόλεμο και την κατοχή, καθώς και από τραγούδια που ερμήνευσαν οι μικροί μουσικοί και τραγουδιστές του Γυμνασίου Μούδρου.
Η παρουσία των ηλικιωμένων μας φίλων, που κάποιοι έχουν ζήσει αυτές τις δύσκολες ιστορικές στιγμές της χώρας, ήταν πολύ σημαντική κι έδωσε ιδιαίτερο συμβολισμό στη γιορτή.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, καθώς και τους υπευθύνους του Κ.Η.Φ.Η. Καμινίων και το προσωπικό που ανταποκρίνονται πάντα με προθυμία στο κάλεσμά μας.
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα εδέσματα που ετοίμασε, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου, τους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα σε εμάς και τα παιδιά τους και ιδιαίτερα τους εξαιρετικούς μαθητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και θυσιάζοντας ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο έντυσαν με ιδιαίτερο χρώμα τον εορτασμό της επετείου
|

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Π.Ε. Λήμνου: Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία από τον αφθώδη πυρετό
- Επιστολή στήριξης και συνεργασίας προς τη νέα διοίκηση του Παλλημνιακού Ταμείου και τη νέα Πρόεδρό του, Φωτεινή Μελάτου, απέστειλε ο Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης.
- Ζητείται υπάλληλος για εμπορικό κατάστημα στην Μύρινα .
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




