ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν από δυο ημέρες με ανάρτηση της η Ο.Λ.ΣΥ Ομοσπ. Λημνιακών Συλλόγων στο facebook, ζητούσε από τους φίλους της στο κοινωνικό δίκτυο, (Λημνιούς αλλά και επισκέπτες) να αναφέρουν την άποψη τους για τα φετινά καλοκαιρινά δρομολόγια της HSW Λαύριο- Λήμνος,  εκθέτοντας μαζί  την νέα πρόταση που ετοιμάζουν οι φορείς

Παρακάτω δείτε την ανακοίνωση του Προέδρου της Ο. Λ. ΣΥ, αλλά  κυρίως διαβάστε τις απόψεις και προτάσεις που αναρτήθηκαν και οι οποίες τελικά οδηγούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Αλαλούμ!!

Επίσης κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για αυτόν τον τύπο  «διαβούλευσης»…….

Προτιμότερο δεν θα ήταν οι προτάσεις της Λήμνου να τεθούν ύστερα από δημόσια διαβούλευση των φορέων και όχι κατόπιν εορτής και αφού ανακοινωθήκαν;

Μήπως οι ευθύνες βαρύνουν και την Λήμνο, μιας και έγκαιρα θα έπρεπε να είχε θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις προθέσεις της εταιρίας, δείχνοντας έτσι ότι για μας είναι ένα απολύτως σοβαρό θέμα που με ενδιαφέρον επεξεργάζεται ένα ολόκληρο νησί!

Διαβάστε και θα καταλάβετε……

Οι απαντήσεις που δόθηκαν

     

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ να σε δω μεγα ευεργέτη.. Αυτές είναι οι σοβαρές αναγκες του νησιού, όχι άμα θα ανέβει κατηγορία η ομάδα του χωριού για να πηγαίνει να ρίχνει Παναγιες ο κάθε Ταλιμπάν τις Κυριακές… Να βράσω τα κονέ και τις επισκέψεις σε πατριάρχες και πλανητάρχες!

  2. Με πρόλαβες βρε παλιόπαιδο και εφτασες πρώτος, βλέπεις έχω κι’αλλες “δουλειές” και δεν πρόκανα, που έλεγε και ο αείμνηστος σύντροφος!
    Μη προσβάλεις τους μεγάλους εθνικούς ευεργέτες παραλληλίζοντας τους με………..και λίγο σεβασμός στη μνήμη τους δε βλάπτει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here