ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Καλοκαιρινά δρομολόγια «Ούτε μεταξύ μας δεν τα βρίσκουμε!» Αλαλούμ!!

post-img

Πριν από δυο ημέρες με ανάρτηση της η Ο.Λ.ΣΥ Ομοσπ. Λημνιακών Συλλόγων στο facebook, ζητούσε από τους φίλους της στο κοινωνικό δίκτυο, (Λημνιούς αλλά και επισκέπτες) να αναφέρουν την άποψη τους για τα φετινά καλοκαιρινά δρομολόγια της HSW Λαύριο- Λήμνος,  εκθέτοντας μαζί  την νέα πρόταση που ετοιμάζουν οι φορείς

Παρακάτω δείτε την ανακοίνωση του Προέδρου της Ο. Λ. ΣΥ, αλλά  κυρίως διαβάστε τις απόψεις και προτάσεις που αναρτήθηκαν και οι οποίες τελικά οδηγούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Αλαλούμ!!

Επίσης κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για αυτόν τον τύπο  “διαβούλευσης”…….

Προτιμότερο δεν θα ήταν οι προτάσεις της Λήμνου να τεθούν ύστερα από δημόσια διαβούλευση των φορέων και όχι κατόπιν εορτής και αφού ανακοινωθήκαν;

Μήπως οι ευθύνες βαρύνουν και την Λήμνο, μιας και έγκαιρα θα έπρεπε να είχε θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις προθέσεις της εταιρίας, δείχνοντας έτσι ότι για μας είναι ένα απολύτως σοβαρό θέμα που με ενδιαφέρον επεξεργάζεται ένα ολόκληρο νησί!

Διαβάστε και θα καταλάβετε……

Οι απαντήσεις που δόθηκαν

     

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!