ΛΗΜΝΟΣ

ΛΗΜΝΟΣ: Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από Container ship στη Μύρινα

post-img
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μύρινας, πρωινές ώρες χθες Δευτέρα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 37χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του C/S “CONTSHIP MAX” σημαίας Λιβερίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ανωτέρω πλοίο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμένα Θεσσαλονίκης με προορισμό το λιμένα Gemlik Τουρκίας, κατευθύνθηκε προς αγκυροβόλιο λιμένα Μύρινας, όπου ναυαγοσωστικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. παρέλαβε τον 37χρονο και τον μετέφερε στον λιμένα Λήμνου.
Ο 37χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και  διεκομίσθη  στο Γ.Ν. -Κ. Υ. Μύρινας , όπου παραμένει για νοσηλεία . 
Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.